VANLIGA FRÅGORPågående bokning

Är det något som inte stämmer med en pågående bokning?


Är vi mer än 20 min sena till er och ni inte blivit informerade ber vi er att kontakta oss. Vi är oerhört måna att komma på utsatt tid, men med oväntad trafik samt möjlighet till parkering kan ibland ställa till det.

Vardagar 07.00-18.00: 0733 999 702

Journummer: 


Hjälper ni till med flyttstäd & hemmafixare?

Ja! Är ni även i behov av andra tjänster? Vänligen specificera detta i formuläret när ni bokar flytthjälp.

Hur tätt inpå kan jag boka av eller boka om?

Avbokning och ombokning av flytt sker senast 48 timmar innan bokad tid för full återbetalning. Vid ombokning/avbokning: ring eller maila kundtjänst så hjälper vi dig.


Vid Magasinering - Är förråden säkra och försäkrade?

Ja. I grundpriset ingår en försäkring för ett godsvärde upp till 25 000kr per förråd. 


Försäkring och garantier

Ansvarsförsäkring: I det fall en olycka skulle vara framme är vi noga med att alltid ha en försäkring som täcker de eventuella skador som uppkommer. Självklart är alla våra anställda också fullt försäkrade.

Nöjdhetsgarati: Vi är så säkra på att våra kunder kommer vara nöjda att vi erbjuder en garanti för detta. Inom 24 timmar efter jobbets utförande kan kunden meddela eventuella fel som vi åtgärdar utan extra kostnader. Dokumentation i form av bild är oerhört hjälpsamt att avgöra i skade- och garantiärenden. 


Rutavdrag

Med rutavdraget betalar du bara 50% av arbetskostnaden när du köper hushållsnära tjänster. Varje kalenderår har du hela 75 000 kr att nyttja med RUT. Flyttakuten sköter kommunikationen med Skatteverket åt dig och du behöver alltså bara betala halva beloppet av det faktiska priset. Smidigt va?


Hur lång tid tar flytten?

Det är framför allt tre faktorer som påverkar hur lång tid flytten kommer att ta: vart du ska flytta, hur nära det går att parkera flyttbilen och hur mycket saker du har. Räkna med att det åtminstone tar en dag att flytta alla kartonger och en dag att flyttstäda. 


Flyttar ni piano, kassaskåp och takkrona?

Ja det gör vi. För speciella och tunga föremål ber vi er gärna specificera detta i formuläret när ni bokar flytthjälp. 


Finns det något som är förbjudet att magasinera?

Saker och föremål som är förbjudna att magasinera är:


- Flytande

- Frätande

- Brandfarligt

- Explosivt

- Giftigt

- Olagligt


(Listan är inte fullständig)


Hör av er till oss om ni har några frågor gällande förbjudna föremål.


Reklamation (skada och garanti)

Tyvärr kan olyckor ske och skulle det inträffa gör vi allt för att det ska bli precis som det var innan. Utöver det har vi en försäkring som täcker de eventuella skador som uppkommer. Självklart är alla våra anställda också fullt försäkrade. Vänligen kontakta oss på mail och beskriv vad som inträffat så hjälper vi till.