OM OSS


Flyttakuten är ett miljömedvetet transport och flyttföretag med hög servicekänsla och kvalité. Vi flyttar, återvinner och avvecklar material och inventarier.


Våra medarbetare är utbildade i tunga lyft och kommer med rätt utrustning för att transportera möbler och föremål i olika vikt och former. Ingen flytt är för liten, så tveka inte attkontakta oss när du ska flytta. Vi arbetar dagligen med att hjälpa privatpersoner och företag att genomföra sina transport och flyttplaner. Vårat bas är i Stockholm där vi bedriver våran verksamhet, men vi utför transporter runt om i hela landet 24h om dygnet!

VAD VI ERBJUDER


Inget jobb är för litet eller för stort för oss.BOHAGSTÖMNING


Vi ser till att hela ditt bohag transporteras från din gamla adress till din nya. Dörr till dörr helt enkelt. Behöver du magasinering mellan adresserna så löser vi självklart det också.FÖRETAG


Vi utför bärhjälp åt både privatpersoner samt företag. Har du mycket att göra eller kanske du måste flytta något tungt? Vi på Flyttakuten ordnar det och gör det enkelt för dig. Varmt välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning!
PACKNING &

MAGASINERING


Behöver du få hjälp med att förvara dina möbler vid en flytt? Kanske ska du bo utomlands under en period? Flyttakuten tar hand om din magasinering vare sig det rör sig om två veckor, tre månader eller 3 år. I vårt förråd är ditt bohag säkert.


Du kan anlita oss till att montera ner möbler inför flytten eller packa flyttlådor.


Vill du trots allt flytta på egen hand kan du hyra flyttlådor kostnadsfritt hos oss, som skyddar dina ägodelar under hela flytten.JOUR


Vad är det för pris på magasinering?

Det beror helt på hur mycket som ska förvaras.!Vi tar betalt per låda, som finns i olika storlekar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.